Bir Yemin Ettim 30 Bölüm izle tüm diziler üst üste torrent
Bir Yemin Ettim, 18 Kasım 2024 tarihinde Kanal 7 ekranlarında yayın hayatına başlayan bir Türk televizyon dizisidir. Dram türündeki bu yapım, intikam, aşk ve aile bağları gibi derin temaları işleyerek izleyicilere duygusal bir hikaye sunmayı hedeflemektedir. Yönetmenliğini Hakan Şahin ve Ali Ayyıldız’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Erdal Bektaş ve İbrahim Güler kaleme almıştır. Konu Dizinin ana hikayesi, Kerim (Melih Özkaya) ve Ecrin (Merve Kansu) adlı iki genç karakter etrafında şekillenir. Kerim, hayatı dolu dolu yaşamayı seven, özgür ruhlu ve bencil bir gençtir. Ancak babası Zeki Karaateş’in trafik kazasında ölmesiyle hayatı altüst olur. Bu olay, Kerim’i hem ailesine hem de babasının mirasına sahip çıkma sorumluluğu ile yüz yüze getirir. Ecrin ise babasının masumiyetini kanıtlamak için mücadele eden azimli bir genç kızdır. Babası Veysel’in (Ecrin'in babası) tutuklanmasıyla birlikte Ecrin'in intikam hırsı artar. Kerim’in babasının ölümünün ardındaki sırları araştırmaya karar vermesiyle Ecrin ve Kerim’in yolları kesişir. İkili arasında başlangıçta bir düşmanlık olsa da zamanla bu ilişki aşka dönüşür. Dizi, Ecrin’in babasının suçsuz olduğunu kanıtlamak için verdiği mücadele ve Kerim’in intikam arayışını derinlemesine işlerken, izleyicilere sürükleyici bir dram sunmaktadır. Karakterler Kerim (Melih Özkaya): Hayatı eğlence dolu yaşayan genç adam; babasının ölümü sonrası sorumluluk almak zorunda kalır. Ecrin (Merve Kansu): Yoksul bir mahallede büyüyen azimli bir genç kız; babasının masumiyetini kanıtlamak için savaşır. Veysel: Ecrin'in babası; kazanın ardından tutuklanan karakterdir. Zeki Karaateş: Kerim’in babası; diziye yön veren olayların merkezinde yer alır. Kaan (Boğaç Aksoy): Ecrin’in geçmişteki yeminleriyle bağlantılı olan karakterdir; hikayenin önemli figürlerinden biridir. Temalar Bir Yemin Ettim dizisi, aşk, intikam, sadakat ve aile bağları gibi derin temaları işlerken; karakterlerin yaşadığı içsel çatışmaları da gözler önüne sermektedir. Dizi, izleyicilere güçlü duygular yaşatırken, aynı zamanda bireylerin karşılaştığı zorluklarla başa çıkma çabalarını da vurgular. Sonuç Bir Yemin Ettim, Türk televizyon dizileri arasında dikkat çeken yapımlardan biri olmayı başarmıştır. Sürükleyici hikayesi ve etkileyici karakterleriyle izleyicilere derin duygular yaşatan dizi, hafta içi her gün saat 16:30’da Kanal 7’de yayınlanarak geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı hedeflemektedir. Aşkın, intikamın ve aile ilişkilerinin ön planda olduğu bu hikaye, izleyicileri ekran başına kilitlemeyi sürdürüyor.